vrijdag 26 april 2024

Dr. Jekill & Mr. Hyde als eerste klaar voor Euro4!

2017 markeert het Euro4 tijdperk voor motoren. Zoals verwacht is Euro4 een stuk strenger dan de huidige Euro3 norm, wat een nieuwe uitdaging betekent voor motorfietsfabrikanten en leveranciers van accessoires zoals ons elektronisch regelbare uitlaatsysteem. Maar wees gerust: Dr. Jekill & Mr. Hyde is als eerste klaar voor Euro4. 

100% legaal

Ons elektronisch regelbare uitlaatsysteem vormt de brug tussen regelgeving en rijplezier. Met een druk op de knop kan een rijder ervoor kiezen om de sensatie van een open uitlaat te ervaren zonder ooit de Euro4 norm te overschrijden. Het geheim zit hem in ons compleet vernieuwde systeem, zowel op het gebied van software als hardware. Dit zorgt ervoor dat ons Smart Valve System in elk van de drie modi reageert conform de Euro4 regels. Elke rijder kan daarom kiezen tussen stil, dynamisch, of het donkere Dr. Jekill & Mr. Hyde geluid wetende dat iedere modus altijd 100% legaal is in de gehele EU.     

Euro4

De nieuwe Euro4 norm betekent meer dan alleen nieuwe regels op het gebied van geluid voor ons elektronisch regelbare uitlaatsysteem. Naast de nieuwe geluidsnorm die afhangt van in welke versnelling, met welke snelheid en met welk toerental gereden wordt, zijn ook zaken als emissie eisen en performance van belang. Door uitvoerig onderzoek en ontwikkeling van onze R&D afdeling zijn onze nieuwe systemen conform de Euro4 norm op al deze aspecten. Als gevolg hiervan draagt ons uitlaatsysteem bij aan een schonere leefomgeving en een soepelere rijbeleving, met onze unieke diepe Dr. Jekill & Mr. Hyde sound beschikbaar met de druk op een knop.    

Nu beschikbaar

Ons Euro4 goedgekeurde systeem debuteert op de splinternieuwe Harley-Davidson Touring® 107 modellen, waarvan de systemen begin volgende week beschikbaar zijn bij onze dealers. Onze Euro4 goedgekeurde systemen voor andere modellen en merken volgen.Ga naar onze website www.jekillandhyde.com voor meer informatie en gebruik onze configurator om te zien hoe jouw favoriete Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsysteem eruit ziet op jouw eigen motor. 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen