donderdag 28 maart 2024

Doorrijders opgelet: eerste echte gladheid

Doorrijders, we houden ervan. Trotse motorrijders, waarnaar we naar op zoek zijn. Motorrijders die niet terugdeinzen voor een beetje winters weer en hun motor door de dichte mist of tijdens koude, donkere dagen niet thuis laten staan. Deze winter viel het tot nu toch nog wel mee, maar de echt serieuze winterse uitdagingen komen er dit weekend aan. Zaterdag kan het serieus glad worden. Toch doorrijden? Lees dan onze tips om de winter te trotseren!

Naarmate het weekend naderde, daalde de temperatuur en werd als eerste in het oosten negatief. De zachtere lucht boven zee en de échte kou uit Centraal-Europa kruist elkaar dit weekend boven ons land. En dan wordt het opassen voor motorrijders, want er wordt lichte sneeuw verwacht vanuit de kust. Deze gaat over in regen en is vanaf vrijdagnacht verder het land in getrokken. Aangezien op veel plekken de bodem nog bevroren is, ontstaan er gevaarlijke situaties voor ons door de ijzel.

Foto: ANP

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen