zaterdag 20 april 2024

Domme dief

Hardrijders springen meestal al wel in het oog bij de sterke arm der wet, maar deze man uit Tilburg maakte het afgelopen woensdag wel héél erg bont.

Een motoragent van de Tilburgse politie zag de man erg hard door het centrum van de stad rijden. Toen de man ook nog zonder gêne door rood reed had de agent genoeg gezien. Eenmaal staande gehouden kon de 38-jarige geen rijbewijs tonen, want die had hij überhaupt niet. Na contact met de meldkamer bleek ook nog eens dat de kentekenplaat niet bij de motor te horen. Gejat dus! Naast de bekeuringen die de man kreeg voor de verkeersovertredingen mocht hij dus meteen mee naar het bureau om daar achter de tralies zijn zonden te overdenken. Hij kan voor heling veroordeeld worden. Net goed!

De politie doet momenteel onderzoek naar de man en gaat op zoek naar de rechtmatige eigenaar.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen