vrijdag 19 april 2024

Doe normaal!

Dik 350 bekeuringen. Dat was eind maart de oogst van de politie na een controle tijdens een auto-evenement (het blijft wennen…) op het TT Circuit Assen. Zo’n dertig bekeuringen werden uitgedeeld omdat auto’s te veel geluid zouden maken. De helft daarvan moest daarom het kentekenbewijs inleveren en één bestuurder was zelfs z’n auto kwijt. Denk dus even aan je uitlaatdemper.

Op de wegen naar het circuit werden verder 300 bekeuringen uitgedeeld voor te hard en/of te gevaarlijk rijden. Gezien dit ‘succes’ kan het niet anders dan dat ook tijdens het WK Superbike heel veel gecontroleerd gaat worden. En voor de goede orde, echt druk was het niet op Assen tijdens de controle.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen