woensdag 24 april 2024

Dit was het sportmoment van 2013!

Als motorsportliefhebbers zouden we Jeffrey Herlings natuurlijk graag als sportman van het jaar zien, maar gisteravond ging die prijs naar Epke Zonderland. Herlings was in die klasse dan ook niet genomineerd, maar dingde wel mee in sportmoment van het jaar, betiteld als de ‘Sport in Beeld Prijs’. In 2011 werd de val van Johnny Hoogerland verkozen, vorig jaar won het olympisch goud van Epke Zonderland. Nu mocht onze eigen Herlings dus met de bokaal naar huis. Het is opvallend dat de gedoodverfde favoriet in deze klasse, de winnende goal van Arjen Robben in de Champions League, slechts derde werd. Op de tweede plaatst eindigde de overwinning van golfer Joost Luiten op het KLM Open.

 

Hier bekijk je de top drie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen