Dit kost de nieuwe Triumph Street Triple R en RS

Door Daniel in Motornieuws, maandag 13 Feb 2017 16:02
Valt dat mee of valt dat tegen? Dit kost de nieuwe Triumph Street Triple

Niet geheel toevallig terwijl we bij de introductie van de nieuwe Street Triple 765 zijn, heeft Triumph bekend gemaakt wat de naked moet gaan kosten. We wisten al wat er voor de ‘normale’ S-Versie moet worden afgerekend. En we vergeleken deze prijs ook al even met die van de concurrentie. Hoeveel je voor de Triumph Street Triple R en RS moet betalen was nog niet bekend. Nu dus wel!

Voor €11.900 zet je de R-versie op je naam. Wat krijg je daar ook alweer voor? Een slippercluth en Brembo’s onder meer. Wie een Street Triple RS wilt, zal nog even iets dieper in de buidel moeten tasten. Hiervoor vraagt Triumph €13.400. Wanneer je over je motor vertelt mag je dan voortaan wel de woorden ‘Öhlins’, ‘quickshifter’ en ‘track-modus’ in de mond nemen. Voor België zijn de prijzen €9.380 (S), €10.580 (R) en €11.880 (RS). 

Wie wilt weten wat we ervan vinden moet nog even wachten tot de nieuwe MOTO73 uitkomt. Een kleine troost: misschien geven we eerder al iets weg op MOTOR.nl, dus hou de site in de gaten!

Tags: model, 2017,

Gerelateerde artikelen