vrijdag 19 april 2024

Deroue naar WK Supersport 300

Samen met het Belgische MtM Racing Team gaat de 20-jarige Scott Deroue een nieuwe uitdaging aan, en wel in het onlangs opgezette WK Supersport 300. In samenwerking met Kawasaki Benelux gaat de voormalige GP-coureur met een Ninja300 aan de start komen van de negen rondes die het WK Supersport 300 telt. Doelstelling is uiteraard om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Deroue: ‘Het is moeilijk om op dit moment aan te geven waar ik in dit kampioenschap sta, want het is compleet nieuw. Ik ga er gewoon vol voor om het beste resultaat te behalen, samen met MtM. Nu is het zaak om in de voorbereiding zo snel mogelijk te wennen aan mijn nieuwe motor, de Kawasaki Ninja300.’ De eerste wedstrijd voor Scott Deroue en het MtM Racing Team is op het circuit MotorLand Aragón, waar de WK Superbike in het weekend van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april haar kamp opslaat.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen