Demonstraties NSF cup coureurs tijdens TT City Race

Door Nick in Persberichten, maandag 16 Jun 2014 15:06
persbericht_nsf100

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Vrijwel de gehele selectie van het Molenaar NSF100 Championship rijdt aanstaande zondag twee demonstraties tijdens de TT City Race in Assen. “Een heel mooi moment om de motorsport voor de jeugd te promoten onder een groot publiek” aldus Carla Molenaar, organisatrice van het jeugd wegracekampioenschap.

De TT City Race is onderdeel van de TT Speed Week, een week vol motorentertainment in de week voorafgaand aan de TT. Diverse coureurs en teams geven tijdens de TT City Race demonstraties op een 3 km lang parcours dat is uitgezet midden in het centrum van Assen. De coureurs van het Molenaar NSF100 Championship komen om 11:35u en 13:55u in actie. Carla Molenaar: “Het Molenaar NSF100 Championship heeft al vele jonge talenten afgeleverd aan diverse internationale wegrace klassen. Met deze demonstratie in Assen laten we zien dat ons kampioenschap voor jeugd van 10 tot en met 14 jaar een perfecte opstap is naar een hogere, volwassen klasse van de wegracesport.“

Fijne kneepjes

Het Molenaar NSF100 Championship is een opstapklasse voor jonge talenten in de wegracesport. Kinderen die een carrière in de motorsport ambiëren krijgen in dit kampioenschap alle mogelijkheden en ruimte om zich te ontwikkelen als coureur. De makkelijk hanteerbare Honda NSF100 motoren zorgen voor een ideale basis. Oud GP-coureur Joey Litjens coacht de rijders en leert hen de fijne kneepjes van het racen op een circuit.

Voor meer informatie over het Molenaar NSF100 Championship verwijzen wij u naar de website: www.nsf100championship.nl.

Meer informatie over de TT Speed Week en de TT City race leest u op de website www.ttspeedweekassen.nl.

 

Tags:

Gerelateerde artikelen