De Scrambler Ducati #Hashtag is hier

Door Nick in Nieuws, dinsdag 20 Feb 2018 10:02
Of ja, niet hier... Hashtaghashtag

Ducati is een merk dat enorm bouwt op haar geschiedenis, maar tegelijkertijd is het ook een merk dat vooruit wil, vandaar dat het Bolognese merk nu met de Scrambler #Hashtag komt en daar zijn een paar dingetjes mis mee.

Ten eerste de naam, want dat men hem Hashtag noemt, is nog logisch. Het betreft namelijk een speciale Scrambler Sixty2, die met zijn 400cc sowieso toegespitst is op A2-rijders en dus een jongere demografie moet aanspreken. Hashtags zijn zo verweven met het leven van de jonge generatie dat het een logisch huwelijk is. Alleen heet de motor niet Hashtag, maar #Hashtag, waarmee hij - fonethisch - de Scrambler Ducati Hashtaghashtag heet. Beetje veel van het goede.

Het bijzondere zit hem dan ook niet in de speciale zwarte kleurstelling en het specifieke zadel, maar dat je motor online kunt bestellen. Heel 2018 van Ducati, maar; je bestelt hem niet online. Je regelt een voucher online en na die veredelde aanbetaling online gedaan te hebben ga je met die voucher naar de dealer - hoe 2017 wil je het hebben? - en teken je het aankoopcontract, zoals je opa ook deed.

Klap op de vuurpijl is ook nog dat hij niet eens naar Nederland komt. De zuidelijke kant van ons continent krijgt hem en daarmee is de kous af. Misschien waren wij Nederlanders toch wel te nuchter voor de Hashtaghashtag.

Foto: Ducati


Tags:

Gerelateerde artikelen