dinsdag 23 april 2024

De paashazen gaan weer op bezoek

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Motorrijders verrassen patiëntjes in ziekenhuizen en bewoners van instellingen in Roden, Veghel, Breda, Rotterdam en Alkmaar.

Topdrukte bij de organisatie van de Nederlandse EggRun. Zakken gevuld met knuffels en paaseitjes liggen gereed om gebracht te worden naar vele ziekenhuizen en instellingen. Motorrijders worden van harte uitgenodigd om mee te rijden, al dan niet opgedost als paashaas. Er wordt aan de deelnemers een bijdrage gevraagd voor een goed doel. Dit jaar is als bestemming gekozen de ons bekende Josti Band. De gelden zullen bestemd worden voor nieuwe instrumenten. In Roden staat de EggRun mede in het teken van 110 jaar Ot en Sien. Zij zullen samen met Meester Scheepstra plaats nemen op een motor en meerijden tijdens het defilé door en om het centrum. Defilé start 0m 12.00 uur vanaf e Brink in Roden. Uitzwaaien gaan we…

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website: www.eggrun.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen