donderdag 25 april 2024

De nieuwe Norton Dominator SS

Dit is ‘m dan, de nieuwe Norton Dominator. Veel meer kunnen we je helaas niet laten zien want dit is de enige foto die de Britten hebben vrijgegeven. Eind januari laat Norton de Dominator SS voor het eerst écht zien, het doek gaat er dan af tijdens een expositie in Donington Hall.

Helaas worden er in eerste instantie maar vijftig geproduceerd, dat zal de gelimiteerde SS-uitvoering zijn. Hierna wil Norton de SS-loze Dominator in productie nemen en daarvan willen ze er veel meer gaan bouwen.

Verdere info? Helaas, Norton houdt de kaken stijf op elkaar. Wel kun je als Norton-liefhebber verder lezen met deze test van de Norton Commando SF. Meer Norton-nieuws vind je hier.

We updaten dit bericht zogauw we meer informatie hebben, waarschijnlijk later vandaag.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen