vrijdag 29 maart 2024

De MV Agusta Turismo Veloce RC

Het kan niet met op MV Agusta. Zo met de EICMA om de hoek hebben de Italianen er zin in. In onze inbox regent het de laatste tijd persberichten over speciale edities van motoren uit Varese. MV Agusta ziet de EICMA natuurlijk als een thuisfeestje, dus kondigen zij aan volgende week met nóg een model te komen. Terwijl het niet zo goed gaat met de fabrikant blijven zij komen met speciale edities van hun motoren.

We zagen eerder al de F4 RC, een Reparto Corse-versie van de F4. Hetzelfde deden zij met de F3 675 en F3 800 en de Dragster 800 RC. Dit past dan ook wel in de nieuwe strategie van MV Agusta. Het merk wil zich namelijk meer richten op hun meest exclusieve motoren. Dus brengen ze exclusieve versies van hun toch al exclusieve motoren op de markt. En we moeten zeggen, ook deze mag er weer zijn.

Alle foto’s staan in ons fotoalbum op Facebook! Like de pagina om geen nieuws meer te missen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen