donderdag 28 maart 2024

De Ducati Diavel Diesel

Wat krijg je als een fabrikant voor exclusieve motoren en een modeontwerper de handen ineen slaan? Juist, de Ducati Diavel Diesel. De toch al vrij extreme Diavel is nog excentrieker gemaakt door de samenwerking met het kledingmerk. En de samenwerking gaat verder. Diesel zelf zal ook Ducati kledingstukken gaan verkopen. Dit is overigens niet de eerste keer dat de Italianen met het merk samenwerken. Eerder werd de Monster al in Diesel-stijl gehuld. Het geborstelde roestvrij staal en de dikke lassen geven de motor volgens Ducati en Diesel zijn karakter. De Italiaanse fabrikant en de spijkerbroekenboer zullen van dit speciale model het illustere aantal van 666 exemplaren gaan produceren. De woorden Ducati, Diavel en Diesel hebben elk zes letters, vandaar het aantal. Zoals bij gelimiteerde oplages wel vaker gebeurt, krijgt elke motor een typeplaatje met het productienummer. Ducati onthulde de Diavel waar hij thuishoort, op de Milan Men’s Fashion Week.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen