donderdag 18 april 2024

De Bikers’ Classics in beeld

Genieten daar bij de Bikers’ Classics, voor zowel de oud-coureurs, de hobbyrijders als het publiek die deze tien redenen voor een bezoek hadden begrepen. Zeker de liefhebbers van de lichtste categorieën (50cc, 80cc en 125cc) uit de jaren vijftig en zestig kwamen bijzonder goed aan hun trekken. Vele Nederlandse rijders uit die tijd waren aanwezig, de aangekondigde Italiaanse topper Eugenio Lazzarini kwam helaas toch niet. Ach, wat zal het?

Zeker voor de hobbyisten die graag zelf wilden rijden maakte het niet uit. Zij konden zich drie dagen uitleven en kregen acht keer de gelegenheid om twintig minuten op het circuit te rijden, zo lezen we in MOTO73. Daarnaast waren er ook nog wedstrijden in tal van klassen zoals de Franse Pro Classic Race, de Duitse Classic Superbikes, de Belgian Classic Grand Prix en de meest aansprekende klasse, de 4 uur van Spa Classic.

De Bikers’ Classic is in al die jaren uitgegroeid tot een iconisch evenement waar liefhebbers van oude motoren hun hart onbeperkt kunnen ophalen. Het is dan ook niet voor niets dat MOTO73 er in het dubbeldikke zomernummer over zes pagina’s aandacht aan besteed. De vele foto’s, bloemrijke kaderstukken en een algemeen verslag vind je op pagina 34 tot en met 39 van MOTO73 nr. 15/16 die tot 12 augustus in de winkels ligt en hier online te bestellen.

 

[justified_image_grid ids=22378,22379,22380,6715]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen