donderdag 28 maart 2024

Dakar-motorfiets Caldecott te koop

Hoewel Andy Caldecott maar drie Dakar’s reed, is de Australiër bij velen onder ons bekend. Niet in de laatste plaats vanwege zijn spectaculaire rijstijl. Caldecott leek een mooie carrière tegemoet te gaan tot op 9 januari 2006 het noodlot toesloeg en Caldecott zwaar crashte, zijn nek brak en vrijwel direct overleed.

Rosco Holden, bekend uit de rallywereld, is eigenaar van de 700 Factory KTM waarmee Caldecott de 2006-editie wilde volbrengen. Om Caldecott’s vrouw Tracy en kinderen te helpen, heeft Holden deze KTM te koop staan. Waarom vrouw en kinderen hulp nodig hebben, is helaas niet duidelijk maar heel positief klinkt het allemaal niet.

Ook onduidelijk is wat de motor moet kosten. Holden vraagt serieus gegadigden zich te melden via rholden66@bigpond.com. Op dit adres is voor echt geïnteresseerden ook meer (technische) informatie over de KTM te krijgen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen