vrijdag 29 maart 2024

Dagje strand voor De Reuver

Aanstaande zondag wordt Le Touquet verreden, een drie uur durende strandrace in de gelijknamige plaats in Frankrijk en alle ogen zijn gericht op de Nederlandse MX1 crosstopper Marc de Reuver.

De dertigjarige Amstelvener die in 2006 de Red Bull Knock Out in Scheveningen op zijn naam wist te zetten, heeft al een tijdje zijn zinnen gezet op de beroemde strandrace, maar telkens gooiden blessures roet in het eten en van deelname is het nog nooit gekomen.

Tot nu dan, want de BT Motorsport Honda Team-rijder is topfit en heeft de hele winter getraind met het oog op Le Touquet. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat hij strijdlustig laat weten de top 5 niet genoeg te vinden. De pijlen zijn gericht op het podium en daar rekenen we dan ook op!

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen