vrijdag 29 maart 2024

Crossen voor de allerkleinsten

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op maandag 6 april 2015, Tweede paasdag, tussen 10.00 en 16.00 uur opent ActionPlanet haar poort voor iedereen die kennis wil maken met de activiteiten die in het nieuwe outdoorseizoen geboekt kunnen worden.

Naast de ‘gewone’ activiteiten die u al van ons mag verwachten zoals quadrijden, Hummer rijden, paintballen en Powerboat varen is het deze keer ook mogelijk om een offroad rit te maken in een heuse Legertruck en kunnen kleine crossers in spé (v.a. 5 jaar) onder leiding van een KNMV-motorsporttrainer hun off-road talenten testen op een echte crossmotor. Voor de dames is er een Hot Chocolate gezichtsbehandeling en de Bootcampers kunnen hun skills testen op de kersverse stormbaan.

Dus eigenlijk wordt het een hele saaie dag zoals u wel van ons gewend bent.

Toegang is gratis. Wilt u deelnemen aan een van de vele activiteiten dan kan dat tegen betaling van een kleine vergoeding per activiteit.Geef je nu alvast op zodat je verzekerd bent van een plaats.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen