vrijdag 29 maart 2024

Concept > Suzuki Vyrus 1000 UPDATE

UPDATE 14-9-2011
Inmiddels is er meer duidelijk over deze Suzuki Vyrus 1000. Het blijkt namelijk een project van de Zwitserse-importeur te zijn en is in het Alpenland ook gewoon bij de dealer te koop, zoals een lezer van MOTOR.nl terecht opmerkte. De prijs is wel vrij fors, ruim 18.000 euro (inclusief alle heffingen…). Meer informatie staat op www.suzuki-motorcycles.ch/de/touring.html

BERICHT 13-9-2011
Wat is er plotseling aan de hand in de motorwereld? Na Husqvarna en BMW is het nu Suzuki dat met een prototype komt, genaamd de Vyrus 1000. Kort samengevat is het een GSX-R1000 met een GSR koplamp, gecombineerd met nog een paar andere kleine, optische aanpassingen. Kijkend naar de technische gegevens, zie foto onder, is op dat gebied niets veranderd. Maar toch… Weer iets nieuws en dat is goed!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen