vrijdag 19 april 2024

Is Van der Wal een luchtige Christus?

In iedere editie van MOTOR magazine probeert één van onze redacteuren iets dat bijna onmogelijk is of ten strengste verboden is. Try Before You Die. In deze editie:

De ‘Christ Air’. Staand op een rijdende motor je armen spreiden als ware het beeld van Christus de Verlosser in Rio di Janeiro. Niet echt iets voor op de openbare weg zoals je wel zal begrijpen. Onze redacteur Randy zette zijn veiligste helm op en trok zijn stoutste laarzen aan om deze stunt uit te voeren.

Het hele verhaal over deze missie lees je in editie 2 van MOTOR magazine die vanaf vandaag in de winkel of kiosk ligt. Of je bestelt ‘m natuurlijk hier. Wel kunnen we je alvast een filmpje tonen van zijn actie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen