dinsdag 23 april 2024

Casual jas en broek van Evolution

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Wel “in” voor veiligheid maar geen zin in een herkenbare bikerlook?

Evolution motorsport biedt de LJ 1.07 en LJ 1.06 waarmee u “incognito” onderweg kan zijn. Deze casual jacks zijn gemaakt van luxe donkerbruin Nubuck rundleder en zijn voorzien van protectie op de schouders, ellebogen en rug. Met de uitneembare thermo bodywarmer reguleert u makkelijk bij een graadje meer of minder buitentemperatuur.

Nog meer veilige casual looks krijgt u met de TP 2.89 KEVLAR jeans. Deze jeans is gemaakt van denim waarin 40% Kevlar in mee geweven.
Geen dik & warm zitvlak door aparte Kevlar stukken. De jeans heeft vakken voor knie en heupprotectie.
 
Met de handige EVO zipconnect maakt u de jas aan de broek vast en voorkomt u opkruipen van de jas.

LP 1.06 € 279,90
LP 1.07 € 289,90
TP 2.89 € 149,90

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen