zaterdag 20 april 2024

Casey Stoner gaat RC213V testen

Hoewel de tweevoudig wereldkampioen MotoGP vorig jaar afscheid nam, blijkt Casey Stoner toch nog wel wat betrokken te zijn bij Honda’s project in de koningsklasse. Volgens onze vrienden van MotorCycleNews gaat hij de 2014-versie van de RC213V rijden op Motegi. Dit zou in augustus plaats moeten vinden.

Het gaat niet alleen om de fabrieksfiets, maar ook de productieracer die volgend seizoen ingezet gaat worden. Als het goed is, zou het bericht vandaag door Honda bevestigd gaan worden. Ondanks de rumoeren rondom een eventuele wildcard blijft het vooralsnog gewoon testwerk. Honda heeft al te kennen gegeven dat Stoner niet zal gaan racen. Maar misschien zijn dit dan de voorbereidingen op een volledig 2014-seizoen?

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen