donderdag 28 maart 2024

Camping Zwarte Cross uitverkocht

De camping passe-partouts voor vijftiende jubileumeditie van het Zwarte Cross Festival 2011 zijn net als voorgaande jaren uitverkocht. Festivaldirectrice Tante Rikie: “Ik ben blij, verheugd en trots! Maar bovenal vind ik het heel erg gezellig dat de camping ook dit jaar weer is uitverkocht. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het wordt weer een prachtig feest!”

Vanochtend werden de laatste campingkaarten verkocht. Het aantal mensen dat op de camping van de Zwarte Cross zal verblijven komt hiermee op 17.500. Komende week zijn er overigens nog wel campingkaarten te winnen via 3FM. Dagkaarten voor het driedaagse evenement in het Achterhoekse Lichtenvoorde zijn nog wel verkrijgbaar.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen