zaterdag 20 april 2024

Bryan Schouten komt met selfie actie

Bryan Schouten is van plan op puntenjacht te gaan tijdens de TT van Assen op 28 juni, en dat hoopt hij niet alleen te doen. 

Om zijn fans te bedanken voor de steun en het vertrouwen, heeft de Alkmaarder een selfie actie in het leven geroepen. Bryan Schouten: „Wij hebben voor de selfie actie van het team ruimte gekregen voor 1200 selfies. Al deze selfies vormen op de kuip de Nederlandse vlag en ik ben ervan overtuigd dat we deze plekken ook vullen. Mijn CIP team ondersteunt de actie volledig en heeft al aangegeven dat als er meer ruimte op de kuip nodig is, zij deze ter beschikking stellen. Het zou natuurlijk te gek zijn als we de hele fiets vol zouden krijgen met selfies zodat er een rood-wit-blauwe Mahindra op de startgrid staat in Assen!”

En hoe dat nou in zijn werk gaat?

1) Stuur je selfie(s) op naar selfie@bryanschouten.nl

2) Doneer € 12,50 per selfie, op rekeningnummer NL32INGB0006140223, t.a.v. Bryan Schouten racing, onder vermelding van je emailadres waarmee je de selfie hebt verstuurd.

3) Maak kans op unieke prijzen:

– Meet & Greet met Bryan Schouten inclusief 2 VIP-paddockkaarten en toegang tot de startgrid ( 1 persoon van minimaal 16 jaar).

-3 ingelijste actiefotos van Bryan Schouten met handtekening en een stuk van de originele gebruikte selfie-folie

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen