Brammo voert prijsoorlog

Door Eddie in Nieuws, dinsdag 26 Aug 2014 13:08
37% van de prijs, wij vroegen om een verklaring. Marcel Bulthuis foto onno wieringa 2014 Brammo Empulse Electric motorcycles nederland

Een opzienbarend persbericht van Brammo: 5600 euro korting op zowel de Brammo Empulse en Empulse R. In het geval van de R-loze Empulse is dat maar liefst 37% korting, waarna bij ons de alarmbellen gingen rinkelen: dat kan toch niet zomaar? Even checken dus bij Marchel Bulthuis (foto boven) van Electric Motorcycles Nederland!

Marchel, de Empulse koop je dus nu vanaf € 9674, dat is net zo duur als een middenklasser motorfiets met verbrandingsmotor. Wat is er aan de hand?

We kunnen heel veel geld uitgeven om Brammo via allerlei campagnes bekend te maken, maar het kan ook zo. Door deze prijsstelling is een Empulse bereikbaar voor elke motorrijder en dat is belangrijk. Deze actie wordt ondersteund door Brammo en wordt nog verder uitgerold in andere Europese landen. Hiermee maken we het merk bekend in Europa.


Maar, voelen diegenen die eerder een Brammo kochten voor veel meer geld, zich nu niet bekocht? Je schrijft zo even €5000 af...

Dat is natuurlijk een kwestie van marktwerking, daar kunnen wij niets aan doen. Toch verwacht ik geen negatieve reacties. Mensen die nu op een Brammo rijden zijn de echte 'early-adopters', zij omarmen het elektrische rijden en zijn daar al heel lang mee bezig. We merken dat ze erg enthousiast zijn en anderen nu al via de sociale media op de hoogte brengen van deze actie.

Het is duidelijk: geen tikfoutje van Brammo, maar tot en met 31 oktober zijn de Empulses ruim €5600 in prijs verlaagd. Ben je benieuwd hoe zo'n elektrische motorfiets rijdt? Lees hier alvast ons eigen testverslag van de Empulse R.

Foto: Onno Wieringa

 

Motorbase

Brammo Empulse studio foto 2014
Brammo Empulse
Vermogen 54 pk
bouwjaar 2014
Tags:

Gerelateerde artikelen