BN’ers op de motor voor Movember: de aftrap is gegeven!

Door Sharon in Persberichten, maandag 28 Aug 2017 15:08
Afgelopen donderdag is het Amsterdam Allstars team persoonlijk gepresenteerd aan de media. Amsterdam-allstars-1-2017

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op 24 september zullen Ruud de Wild, Evgeniy Levchenko, Birgit Schuurman, James van der Velden en Henry van Loon in hun mooiste outfit op de motor stappen voor het goede doel: The Movember Foundation.

Voordat het zover is zullen ze zich gezamenlijk inzetten om The Distinguished Gentleman’s Ride zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, deze rit vormt de basis van de inzamelactie voor het goede doel. Via gentlemansride.com/amsterdamallstars zijn de vorderingen van het team te volgen; je kunt hier zelf uiteraard ook een donatie doen.

Kon je er niet bij zijn maar wil je wel je bijdrage leveren aan dit initiatief door er aandacht aan te schenken? Heel graag! Helaas kon Ruud vanwege vakantie niet bij de photocall zijn, maar mocht je specifieke vragen voor hem hebben, horen we dat graag. Dit geldt uiteraard ook wanneer je specifieke vragen hebt voor, of input wenst van één van de andere ambassadeurs.

Tags: gentleman's,

Gerelateerde artikelen