vrijdag 19 april 2024

Blom Motoren weer in de prijzen

Triumph-dealer Blom Motoren uit Leusden is verkozen tot Best Overall Dealer in 2012 in Holland. De award werd uitgereikt wegens de hoogste verkoopcijfers in Nederland van zowel motorfietsen, kleding als accessoires. Hans Blom: “Deze onderscheiding is een direct gevolg van de andere awards die we al kregen. In 2007 zijn we in Leusden begonnen en kregen we gelijk al de prijs voor Best New Dealer.” Het bleek het begin van heel veel moois.

“In 2008 waren we CSI topscorer, een prijs waarmee bedoeld wordt dat onze winkel en werkplaats precies de uitstraling heeft zoals Triumph Motorcycles dat bedoeld heeft. In 2011 volgde de Dealer of the Year award, een keuze van de importeur. Dat we nu Best Overall Dealer in 2012 in Holland zijn geworden is eigenlijk de mooiste prijs, want die wordt bepaald door de klanten die ons hebben gekozen.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen