'Blacked out spierballen- vertoon'

Door Nick in Sport, donderdag 28 Jan 2016 14:01
Een dikke CVO en een even zo dikke S. Harley-Davidson Low Rider S

Nieuws uit Milwaukee; altijd lastig. Alleen deze twee Harley-Davidsons zijn toch wel erg dik. Een S en een CVO, twee weggevertjes die duidelijk maken dat het hier over 'factory customs' gaat.

Ten eerste de Low Rider S. In de basis een Low Rider, een lekker lage retro-Dyna. Alleen in de S-uitvoering is hij nog iets bijzonderder gemaakt. Eigenlijk alles dat glimt is vervangen door iets zwarts, er is een klein kuipje gemonteerd en om de sportiviteit te onderstrepen krijgt 'ie ook een race-achtige luchtfilter. De goudkleurige velgen maken het plaatje af.

Onderstaande CVO Pro Street Breakout leunt ook erg op de kracht van zwarte kleuren. 'Blacked out spierballenvertoon' noemt Harley-Davidson het zelf. Ze benadrukken ook hoe sportief de CVO Pro Street Breakout is, mede dankzij de upside down-voorvork. Ook de open luchtinlaat schreeuwt snelheid.

En dan hebben we het nog niet over die Aggressor-velgen, die niet zouden misstaan op een volbloed racer. CVO staat dan ook voor Custom Vehicle Operations, en deze Pro Street Breakout is precies custom genoeg.

De prijs van de CVO Pro Street Breakout komt uit op € 31.500 euro en de Low Rider S kost je € 22.500 euro.

Tags:

Gerelateerde artikelen