donderdag 28 maart 2024

Bikers’ Classics goes Superbike

Komend jaar valt de Bikers’ Classics gelijk met de Dutch TT. Althans, op zaterdag. Voor haar 2012-editie zal de Bikers’ Classics in Francorcamps de succesformule daarom aanpassen. Tijdens de tiende verjaardag van het evenement krijgt een selectie van naakte Superbikes en vroege World Superbike-machines een prominente plek in het drukke schema. Natuurlijk blijft er in de Belgische Ardennen ook nog volop ruimte voor Grand Prix-motoren uit de jaren 70 en 80.

Deze ‘Bikers’ Classics goes Superbike’-aanpak markeert een nieuw begin voor het grootste classic race evenement van Europa. De organisatie vindt dat het tijd is voor verandering en daarom stapt de Bikers’ Classics een nieuwe interessante raceperiode binnen. Nu al is de steun van trouwe deelnemende teams overweldigend en door heel Europa worden inmiddels legendarische Superbikes gerestaureerd en geprepareerd. En zonder namen te willen noemen kan de organisatie nu al een veld van gemotiveerde coureurs van wereldklasse garanderen.

De Bikers’ Classics vindt plaats van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli. Later meer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen