vrijdag 29 maart 2024

Bikers’ Classics 2012 aanstaande

Dat wordt misschien nog even moeilijk kiezen. Ga ik naar de TT in Assen of naar de tiende editie van de Bikers’ Classics in Francorchamps? Combineren kan ook, want de Bikers’ Classics zijn op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

Opnieuw komt een hele schare topcoureurs van vroeger naar de Ardennen. Lag voorheen het accent altijd op de GP-rijders, deze keer is de blik ook gericht op de Superbike-coureurs. Tot de rijders behoren Jacques Cornu (750cc-Kawasaki-driecilinder en een Honda RS250), Terry Rymer (Yamaha OW01) en Freddie Spencer (Honda CB750 en RC30).

Op zaterdagavond wordt weer de 4 Hours of Spa Classic verreden voor motoren van voor 1 januari 1982. Zeventig teams zullen hieraan deelnemen. Voor meer informatie kun je terecht op http://dut.bikersclassics.be.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen