vrijdag 29 maart 2024

Bijzondere R1 voor goed doel geveild

Een nogal vreemde mail kwam onlangs binnen op de redactie van MOTOR.nl. Giacomo Agostini zou iets doen met Yamaha en een goed doel in het Hilton Hotel Amsterdam. Inmiddels is gelukkig duidelijk wat er aan de hand is! Met de veiling van een unieke, door vijftienvoudig wereldkampioen Giacomo Agostini gesigneerde R1 ondersteunen het Japanse motormerk en de Italiaanse legende Stichting Papageno.

Ruim veertien jaar geleden hebben de beroemde dirigent Jaap van Zweden en zijn echtgenote Aaltje deze stichting opgericht. Het doel is gezinnen met een of meerdere kinderen met autisme te ondersteunen. Hieruit resulteerden programma's zoals Muziektherapie en MuziekMakers met professionele (muziek)therapeuten en muzikanten. Meer informatie over de Stichting Papageno staat op www.stichtingpapageno.nl.

In samenwerking met BVA-Automotive, het grootste online veilinghuis van Nederland, is op www.R1-Agostini.nl deze Superbike te bekijken. Vanaf zondag 12 februari tot en met zondag 26 februari 2012 kan op de R1 geboden worden. Inderdaad, tot de laatste dag van de MOTORbeurs in Utrecht.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen