Bigger is better: Big-Rivers breidt uit

Door Tom in Nieuws, vrijdag 06 Apr 2018 16:04
Harley-Davidson dealer in Heteren breidt flink uit. Big-Rivers Heteren

Harley-Davidson wordt groter en groter, al kijk je alleen al maar naar al die nieuwe modellen die er dit jaar bij zijn gekomen. Een beetje extra ruimte in de showroom is dus wel gewenst.

En daarom gaat Big-Rivers in Heteren (bij Arnhem) flink uitbreiden. De zaak, die sinds 2010 in het dealernetwerk van Harley-Davidson zit, kocht een braakliggend stuk grond naast het pand en bouwde een flink stuk aan het bestaande gebouw. Daarmee groeit het winkeloppervlak naar 2400 vierkante meter. Klinkt als een enorm pand? Klopt, maar er wordt ook slim gebruik gemaakt van een tweede verdieping.

Op die eerste etage vind je de groter geworden shop, het magazijn en natuurlijk de koffiehoek. Beneden zit de werkplaats, receptie en natuurllijk de enorme showroom. Overigens is het door de uitbreiding ook mogelijk om de winterstalling in de zaak zelf te halen, voorheen moest dat extern.

Benieuwd geworden? In het weekend van 21 en 22 april wordt de zaak feestelijk heropend met onder andere live muziek, een hapje en drankje maar natuurlijk ook met een aantal demo's waarmee je een klein tourtje door het land van de grote rivieren kan maken. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Big-Rivers Heteren.

Gerelateerde artikelen