donderdag 18 april 2024

Bakkers nieuwste creatie

Bakker Framebouw heeft weer eens van zich laten horen, door een bijzonder project met een CBX1000 zescilinder. Uiteraard vormden Nico Bakker en zijn team een nieuw frame boven het massieve blok en werd ook de swingarm, tank, kroonplaat, uitlaatsysteem en het achterspatbord in eigen huis gefabriceerd. De neus verraadt trouwens waar enkele andere onderdelen vandaan gehaald werden. Een Honda Fireblade uit 2012 bleek een prima donor te zijn voor deze nieuwe CBX. Naast de neus werden ook het kontje en de remmen van de CBR1000RR gebruikt. Voor de vering ging Bakker aan de slag met Öhlins, terwijl de wielen van PVM zijn. De fiets is overigens niet te koop, want het project werd opgezet door de huidige eigenaar van de motor. Uiteraard kan Bakker Framebouw ook jouw droommotor creëren. Lever een donorfiets aan en voor een bedrag tussen de 15 en 18.000 euro wordt er een maatpak voor je motor gecreëerd.  

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen