vrijdag 29 maart 2024

Bagster komt met Box’r

Met temperaturen die overdag soms zelfs boven de tien graden liggen, is er nog geen sprake van een winter. Zelfs niet van een wintertje. Maar dat kan in een paar dagen veranderen en dan is een goede voorbereiding een zeer goed begin. Die voorbereiding lukt heel aardig met onder andere de Bagster Box’r. Koude en natte handen behoren tot het verleden, weet het persbericht zeer enthousiast te melden. Bovendien zijn de geïntegreerde warmte-elementen gemakkelijk in drie verschillende standen in te stellen.

Bagster maakt het hierdoor dus mogelijk om in de winter door te rijden met een zomerhandschoen en dat is ideaal. Je handen, en je gevoel, moeten alleen geen last van claustrofobie hebben. Het zal hoe dan ook even wennen zijn. Het gemakkelijk te bevestigen Box’r-systeem is uitgerust met een antidiefstal-vergrendeling. Ook aan veiligheid is gedacht want er zitten reflecterende onderdelen op gemonteerd. De complete Box’r-kit kost 128 euro en is nu te verkrijgen bij de Bagster-dealers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen