donderdag 28 maart 2024

Auto Moto d’Italia?

Volgend weekend, 19 en 20 oktober, staat Autotron Rosmalen in het teken van Italië. Italiaanse auto’s en motoren zullen pronken op de beurslocatie. Ducati dealer Affetto uit Overasselt laat bezoekers kennismaken met een aantal modellen uit de Ducati collectie, waaronder de Hypermotard SP, de Streetfighter 848, de 1199 Panigale en de Multistrada 1200.
 
Tijdens het weekend van Auto Moto d‘Italia wordt de Cento Miglia georganiseerd, een bijzondere road challenge die start op zaterdag 19 oktober om 14.00 uur, met de finish op zondagmiddag 12.00 uur in Rosmalen. Naast de auto’s en motoren zijn er nog veel andere Italiaanse producten als kleding, delicatessen, wijn, muziek, cappuccino en pizza.
 
Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om 17.00. Tickets kosten €15,- per persoon. In de voorverkoop krijg je een korting van €3,- en betaal je €12,-. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op de website van Auto Moto d’Italia‏.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen