vrijdag 26 april 2024

Assen langer op GP kalender

Dorna Sports CEO, Carmelo Ezpeleta en TT Assen circuit voorzitter, Arjan Bos, hebben bekend gemaakt dat de TT Assen onderdeel van het MotoGP kalender zal zijn tot tenminste 2021. 
 
Ezpeleta: ‘Het snelle karakter en de uitstekende lay-out maken het circuit niet alleen ideaal voor de MotoGP motoren en andere klassen, maar ook voor het vaste aantal bezoekers dat elk jaar naar de TT komen. Het contract liep al tot 2017, maar wij vonden dat de tijd er rijp voor was om het kathedraal van de motorsport nog langer vast te leggen’. 
 
Arjan Bos, voorzitter TT Assen verklaard: ‘De unieke status van de Nederlandse TT (sinds 1925) wordt bevestigd door de verlenging van het contract. MotoGP heeft zijn thuisbasis in ‘Het kathedraal van snelheid’ en voor jonge rijders is het altijd een eer om te rijden en te winnen in de voetsporen van de grootste van de wereld. Dit nieuwe contract geeft ons de mogelijkheid lange termijn investeringen te doen’.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen