vrijdag 19 april 2024

ARIE MOLENAAR MOTORS VANAF HEDEN AUTHORIZED KTM DEALER!

KTM Sportmotorcycle Nederland BV is verheugd u mede te delen dat vanaf heden Arie Molenaar Motors onderdeel uitmaakt van de KTM Orange Family.

Arie Molenaar Motors is in 1964 gestart en een begrip in de motorbranche. Gevestigd in IJsselstein kent Arie Molenaar Motors zowel regionaal als landelijke bekendheid door zijn service en advies.

Arie en Monique Molenaar, eigenaren van Arie Molenaar Motors: ‘Wij zijn trots om deel uit maken van de Orange Family’. KTM is een merk dat altijd READY TO RACE is en dit zie je terug in professionaliteit, kwaliteit en ontwikkeling. Iets wat past bij onze bedrijfsfilosofie.’

Jeroen Punt, managing director KTM Nederland : ‘Bij Arie Molenaar Motors is het race DNA merkbaar. In alle aspecten zijn ze READY TO RACE. Dit past perfect bij de visie van KTM. De samenwerking is een goede match en versterkt de ontwikkelingen van KTM in straatmotoren en racerij. Met de komst van Arie Molenaar Motors versterken wij ons dealernetwerk.’

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen