zaterdag 20 april 2024

Arai Pro Shade System(PSS)

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Arai presenteert met trots haar nieuwste accessoire: het gepatenteerde Arai Pro Shade System (PSS). Met dit accessoire kan iedere* Arai bezitter genieten van het comfort van een zonnevizier, zonder enige concessie te hoeven doen op het gebied van veiligheid.

Hoe het werkt

Het Pro Shade System bevindt zich aan de buitenzijde van de helm, waardoor de uiterst belangrijke impactzone van de helm intact blijft. ‘Geopend’ laat het vizier zich blokkeren voor een volledig helder zicht, maar eenmaal gesloten biedt het PSS de voordelen van een volledig getint vizier. 

Uniek en compleet systeem

Door het unieke scharniersysteem raken het heldere en het donkere vizier elkaar niet als deze gesloten wordt, wat krassen voorkomt. Het PSS wordt compleet geleverd inclusief helder Maxvision SAI vizier en Pinlock anti-condens insert. 

Prijs 

Het complete Arai Pro Shade System kost € 99,- inclusief BTW en is uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie of de Arai dealers kijkt u op www.arai.nl.

*Het Pro Shade System is geschikt voor alle Arai helmen met een SAI vizier. Hieronder vallen de types Axces 2, Chaser-V, Rebel, Quantum, Quantum ST en RX-7 GP. 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen