Arai-dag bij Termaat Motoren Nijmegen

Door Tom in Persberichten, donderdag 09 Mrt 2017 13:03
Je Arai helm wordt op 18 maart gratis en voor niets nagelopen. Arai RX-7V TT 2017

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Heb je een Arai helm? Kom dan op 18 maart naar Termaat Motoren in Nijmegen. Daar wordt je helm helemaal nagelopen door experts zodat je geheel onbezorgd het motorseizoen kan beginnen! Voor iedere Arai-rijder ligt er overigens ook een leuk presentje klaar. 

Naast de onderhoudsservice van je helm biedt Termaat ook veel mooie aanbiedingen op producten van Arai. Denk daarbij aan scherpe prijzen op de uiteenlopende collectie, maar bijvoorbeeld ook een gratis donker vizier mocht je een nieuw type Arai aanschaffen.

Naast Arai is op 18 maart ook Dainese aanwezig voor het inmeten van maatwerk en kun je bij Alpinestars terecht voor hulp. De complete collecties van onder andere Arai, Dainese en Alpinestars zijn natuurlijk bij Termaat Motoren leverbaar; waarvan veel uit voorraad.

Een week later, op 25 maart, zijn REV'IT en IXS aanwezig in de winkel. Ook van deze twee producenten zijn de complete collecties leverbaar!

Gerelateerde artikelen