Aprilia´s en Moto-Guzzi´s kleurenfeest

Door Redactie in Nieuws, woensdag 06 Nov 2013 11:11
Geen nieuwe modellen dit keer. Moto Guzzi  V7 Zwart 2014

Moto Guzzi presenteerde op de EICMA in Milaan de 2014-range voor de V7-serie. Naast kleine vernieuwingen zijn het vooral nieuwe kleuren voor de V7 Stone, V7 Special en V7 Racer. Zwart overheerst voor het modeljaar 2014 op de V7 Stone. Met uitzondering van het motorblok en het uitlaatsysteem zijn alle accenten die voorheen verchroomd waren nu zwart uitgevoerd. Variërend van de spiegelkappen, tot aan de schokdempers, spatborden, velgen en zijpanelen. Daarmee valt de brandstoftank van de V7 Stone, beschikbaar in de kleuren Rosso Corposo (sportief), Verde Agata (elegant) en Nero Ruvido (modern), nog meer op.

 

De V7 Special is nu leverbaar in twee kleurvarianten: in metallic zilver met zwarte, of in zwart met oranje details, verwijzend naar de kleurcombinatie van zijn beroemde voorganger. In beide gevallen zijn de velgen zwart uitgevoerd.

De V7 Racer tot slot wordt net als de Stone gekarakteriseerd door zwarte details, uiteenlopend van de zijpanelen en spiegels tot aan de steunen van de einddemper en de beschermdelen van de voetsteunen.. De witte tint van het kenmerkende getal zeven op de kuip en op de achterste flanken heeft nu plaats gemaakt voor een verchroomde versie.

Eerder dit jaar scherpte Aprilia de RSV4 R APRC ABS en RSV4 Factory APRC ABS al verder aan met een verfijning van het rijwielgedeelte en een verder geoptimaliseerd Aprilia Performance Ride Control (APRC) systeem. Daarom bleef zoals verwacht het nieuws op de EICMA beperkt tot andere kleuren. Zo debuteerde de RSV4 R ABS in de nieuwe combinatie matzwart/Competition matzwart en in de nieuwe kleur rood. Daarnaast is de RSV4 Factory ABS vanaf nu uitsluitend te bestellen in zwart.

Tags: eicma, 2014,

Gerelateerde artikelen