vrijdag 29 maart 2024

Altijd droge handen

Macna introduceert twee nieuwe modellen handschoenen uitgevoerd met Outdry. Dit is een geavanceerde membraan technologie,  waarbij het waterdichte ademende membraan direct wordt verbonden met de buitenste laag van de handschoen.

Bij conventionele waterdichte handschoenen vullen de ruimtes tussen het membraan en de buitenlaag zich op met water. Dit betekent dat ze het water absorberen en zwaar worden. Je handen worden hierdoor sneller koud. Daarnaast blokkeert het geabsorbeerde water de ademende werking en duurt het lang voordat de handschoenen weer helemaal droog zijn na een regenbui.

De buitenste laag van handschoenen met Outdry blokkeert dus direct al het water en vuil. Hierdoor blijft de handschoen altijd droog. En je handen worden niet zo snel koud. De droogtijd van de handschoen is nihil en het membraan blijft goed ademen. Er is geen loshangende laag meer, waardoor de grip en het gevoel op het stuur en de grepen verbeterd.

Outdry technologie is toegepast in de modellen Macna Vantera (ongevoerd) en de Macna Polarctic (gevoerd met Macna’s IsoFur, foto boven artikel). De Vantera kost 99,95 euro en voor 149,95 euro is de Polarctic te koop.
Meer informatie vind je op www.macna.com.    


 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen