Alpine filter oordoppen: Het nummer 1 cadeau voor de feestdagen!

Door Sharon in Persberichten, donderdag 23 Nov 2017 12:11
Met Alpine filteroordoppen weet je zeker dat je dit jaar een origineel cadeau geeft! MotoSafe_Range_web

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Sinterklaas is afgelopen weekend ons land weer binnen gevaren. En ook daarna staat de Kerst al snel voor de deur. Gaan jullie ook aandacht besteden aan de aankomende feestdagen? Bijvoorbeeld door het plaatsen van een lijstje met originele sint- en kerstcadeaus? Denk dan zeker ook aan Alpine oordoppen. Alpine filteroordoppen zijn naast een zeer origineel, ook een heel betaalbaar én super handig cadeau. Ideaal dus voor in de schoen of onder de kerstboom!

Wist je dat bij een snelheid van 120 km/u de windruis gemiddeld met 98 dB langs je oren suist? Hierdoor kun je al na 7 minuten blijvende gehoorschade oplopen! Bovendien raak je eerder vermoeid en ben je minder geconcentreerd op het verkeer. Maar van motorrijden wil je natuurlijk vooral genieten! Alpine MotoSafe oordoppen dempen schadelijke en vermoeiende geluiden, terwijl je het verkeer, de motor en je communicatiesysteem nog perfect kunt horen. De oordoppen hebben zachte, flexibele filters en een uniek model. Hierdoor voelen ze zeer comfortabel onder de helm, zelfs bij lange ritten. De MotoSafe lijn bevat drie varianten met verschillende dempingswaarden voor elk type motorrijder: de MotoSafe Tour (gemiddelde demping), MotoSafe Race (zware demping) en MotoSafe Pro (bevat een complete set Tour en Race). De oordoppen zijn herbruikbaar, zeer comfortabel, gemakkelijk schoon te maken en hebben een betaalbare verkoopprijs van €14,95 en €27,95. Oftewel: Het nr.1 cadeau voor de feestdagen!

Achtergrond informatie Alpine
Alpine Nederland BV is opgericht in 1995 en is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. Alpine heeft als doel om gehoorbescherming zo laagdrempelig mogelijk te maken en zet zich in voor de bewustwording rondom gehoorbeschadiging. De oordoppen van Alpine worden wereldwijd verkocht in ruim 40 landen. Alle producten van Alpine zijn officieel getest door onafhankelijke keuringsinstanties en hebben de CE-markering. Alpine biedt gehoorbeschermers voor onder meer muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen.

O.a. verkrijgbaar via: www.alpine.nl/motor-oordopjes

Facebook: @AlpineOordoppen

Instagram: @alpinehearingprotection 

Twitter: @alpineoordoppen

Gerelateerde artikelen