donderdag 28 maart 2024

Allroadzweden.nl, onbegrensd motorrijden!

Motorrijden in de ongerepte Zweedse natuur onder begeleiding van een zeer ervaren Nederlandse gids is een onvergetelijke ervaring. Waar het in Nederland steeds moeilijker is geworden om offroad te rijden biedt Zweden meer dan genoeg mogelijkheden om met de motor de natuur in te gaan. De omgeving van Hamgården is prachtig en op en top Zweden.  Met vele geasfalteerde slingerwegen en uitdagende bospaden komt de allroadrijder hier volledig aan zijn/haar trekken. Ook de beginnende allroadrijder krijgt hier de kans om deze mooie tak van het motorrijden onder de knie te krijgen.

Al naar gelang de wensen en niveau van de groep zal er tussen de 150 – 200 kilometer per dag worden gereden. Bij terugkomst is het heerlijk vertoeven in de omgeving van Hamgården. Hier kan een ieder genieten van het kraakheldere Undenmeer, een barbecue aansteken aan de waterkant en desgewenst ontspannen in een authentieke Zweedse sauna. 

Een geheeld verzorgd Allroad Zweden avontuur is uitstekend te combineren met een motorvakantie in Zweden. De reislustige motorrijder komt hier zeker aan zijn of haar trekken. Zweden biedt cultuur, rust, ruimte maar vooral avontuur! Je kunt al een Zweeds allroadadventure boeken vanaf 2 personen met een maximum van 6 personen. Zo krijgt een ieder genoeg aandacht om het allroadrijden goed te beheersen en maximaal te genieten van alles dat Allroadzweden te bieden heeft.  Er is al een arrangement te boeken vanaf €375,- Allroad Zweden is avontuur, gezelligheid & cultuur.

Meer informatie: www.allroadzweden.nl

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen