Airoh GP500 Capirossi Replica

Door Tom in Persberichten, donderdag 05 Feb 2015 00:02
Airoh toont met de GP500 Loris Capirossi replica een eerbetoon aan één van de beste MotoGP coureurs van de afgelopen jaren. Airoh Capirossi replica

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Capirossi heeft maarliefst 328 Grandprix gereden voordat hij ermee stopte. Hoewel Capirossi als één van de beste bekend staat, heeft hij helaas nooit een titel kunnen winnen.
Airoh heeft deze speciale GP500 ontwikkeld ter ere van hem. De GP500 heeft 3 schalen voor een optimale pasvorm, en is gemaakt van een Carbon-Kevlar- Fiber constructie. Hierdoor weegt de helm slechts 1250 gram! Het vizier is uitgerust met een pinlock systeem en heeft bevestigingspunten voor tear-offs. Het vizier is makkelijk en snel te vervangen en kan vastgezet worden. Het uitstekende ventilatiesysteem houd je koel in de meest warme en zenuwslopende situaties. Een helm waarmee je direct het circuit op kan!

De GP500 Capirossi replica is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL en heeft een adviesverkoopprijs van € 599,95.

Jopa is officieel distributeur voor Airoh in Nederland en Duitsland.

Tags:

Gerelateerde artikelen