dinsdag 23 april 2024

Aftellen naar de TT: woensdag

De komende avonden geven we je telkens het programma voor de volgende dag. Wordt er al getraind, wanneer beginnen de kwalificaties, wat is er in het centrum van Assen te doen en waar kun je later deze week je motorfiets gratis bewaakt parkeren? 

Morgen, woensdag, heb je de kans enkele TT-coureurs in het centrum van Assen te ontmoeten. Vanaf 13.00 uur is er op de Brink in het centrum van Assen een Meet & Greet met zeven rijders. Stefan Bradl, Scott Redding en Cal Crutchlow zullen daarbij aanwezig zijn. Dé kans om een MotoGP-coureur van dichtbij te ontmoeten. Maar je kunt ook kennismaken met de Nederlandse Moto3-rijders Scott Deroue, Bryan Schouten, Thomas van Leeuwen en Jasper Iwema.

De kermis op het Abel Tasmanplein draait al vanaf het weekend. In het centrum van Assen kun je vanaf 20.00 uur genieten van muziek op enkele podia. En wil je motoren zien? Ga dan naar de Steile Wand van Henny Kroeze in de Rolderstraat.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen