donderdag 28 maart 2024

Aantrekkelijke groepsreis naar Oostenrijk

 

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Ervaar Oostenrijk op z’n best! Deze tour laat je kennismaken met de vele mogelijkheden van het Salzburgeland, de Dolomieten en ook Karinthië. Deze prachtige omgeving met vele hoogtepunten zoals de imposante Katschberg, de GroBglockner en de diverse bekende Alpenpassen. Prachtige panoramische rondritten, afgewisseld met een snelle klim op de uitdagende bergwegen! Deze tour biedt voor elk wat wils. Spectaculaire wegen, een bochten walhalla maar ook een indrukwekkend landschap. De met zorg geselecteerde dagroutes beloven veel goeds!

Je logeert letterlijk aan de voet van de Katchberg in het hart van de Alpen. Het 4**** hotel, aangesloten bij de bekende Let’s bike Together keten, ligt in de regio Lungau heel centraal op de grens van het Salzburgerland en Karinthië en biedt verschillende faciliteiten. Het hotel heeft een sfeervol restaurant, een gemoedelijke bar en er zijn enkele stubes waaronder een zeer gezellige bierstube. Op het terras kun je na een dag motorrijden in de zon genieten van het prachtige uitzicht op het mooie landschap van de Lungau. Aangevuld met een heerlijk wellness en Spa aanbod (waaronder sauna, infrarood cabine en sfeervolle rustruimte) is dit voor iedereen genieten! We zullen alles in het werk stellen om je een onvergetelijke week te bezorgen!

Reissom per persoon: € 465,- p.p. (op basis van een tweepersoonskamer)

Inclusief:
-Welkomstdrankje
-6 Hotelovernachtingen o.b.v. half pension (goed verzorgd ontbijtbuffet en uitgebreid viergangen avondmenu) in een tweepersoonskamer
-Begeleiding van de organisatie
-Uitgebreid roadbook
-Dagroutes
-Uniek TB Travel Tour T-shirt

Optioneel:
-Motor retourtransport, vanaf € 265,- inclusief all risk transportverzekering. Voor een enkel transport rekenen we een vanaf prijs van € 165,-.
-Eenpersoonskamer toeslag € 90,-
-Weekhuur Garmin navigatiesysteem € 75,-
-Motorvriendelijke aanrij route naar Oostenrijk
-Eventuele aankomst op 20 juni 2014 mogelijk

Enthousiast geworden? Reserveer dan nu alvast de genoemde data en schrijf je zo snel mogelijk in! Want vol=vol! Je kunt een plek reserveren door ons een email te sturen met jouw gegevens. Uiteraard kun je ook altijd bij ons binnenlopen bij ons kantoor in Haaksbergen of bel met 0532 030 443 of mail met info@tbtravel.nl (o.v.v. groepsreis juni 2014). We staan je graag te woord! Wanneer je je hebt ingeschreven, ontvang je binnen 2 werkdagen van ons een reserveringsbevestiging.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen