vrijdag 19 april 2024

57ste strijd om Gouden Shiro Helm

Speedwayliefhebbers kunnen op zaterdag  24 september hun hart weer ophalen in Veenoord. Voor het 57ste (!) achtereenvolgende jaar vindt daar de strijd plaats om de Gouden Shiro Helm. Een spectaculaire en explosieve sport als speedway (heats duren gemiddeld een minuut) is op zich al de moeite waard, helemaal gaaf wordt het als er om het heetst gestreden wordt zoals in Veenoord.

Speciaal voor deze dag worden rijders uit alle uithoeken van de wereld gevraagd over te komen naar Drenthe, dus dat belooft een boel nieuwe aanwas die geen van allen met lege handen naar huis willen keren. Dus mocht je nog niks gepland hebben, in Veenoord is spektakel gegarandeerd. Meer info: www.speedwayveenoord.com
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen