MotoGP in Nederlandse media

Door Tom in Sport, woensdag 21 Jun 2017 10:06
Dankzij Eurosport en NPO Radio 1 mis je eigenlijk helemaal niets van de Dutch TT. 2017 TT Assen uitzendschema Eurosport

Geen kaartjes, of misschien gewoon geen tijd om af te reizen naar Assen voor de TT op 23, 24 en 25 juni? Geen nood! Op Eurosport 1 en via de Eurosport Player kun je het hele weekend alle actie in Drenthe live volgen. Hierboven zie je daarvan de volledige planning.  

Overigens is het ook gewoon mogelijk om via NPO 1 alle wedstrijden zondag live te bekijken. 

Oplettende lezers hebben al gezien dat de MotoGP erg vroeg is. Dit is in verband met de Formule 1 die op dezelfde dag als de GP plaatsvindt. Om zoveel mogelijk kijkers in staat te stellen beide wedstrijden live te kijken is er iets geschoven in het schema. Fans van zowel auto- als motorsport om 14:30 uur, zullen de Moto2-rijders de baan op gaan.

Op NPO 1 zal presentator Sjoerd van Ramshorst samen met analyticus Jurgen van den Goorbergh een speciale uitzending maken rond het evenement. Hierbij ontvangen ze diverse interessante gasten uit de motorsport, onder wie Wil Hartog. Het live verslag van de races zal van commentaar worden voorzien door Hans van Loozenoord. Een uitgebreide samenvatting van de TT Assen is in de avond nog te zien in de uitzending van NOS Studio Sport (vanaf 19.00 uur).

Geen beeldschermen in je buurt? Ook dan zit je bij de publieke omroep goed, want op NPO Radio 1 doen Sebastiaan Timmerman en Ragnar Niemeijer live verslag in NOS Langs de Lijn.

Gerelateerde artikelen