dinsdag 16 april 2024

250 nieuwe vrienden

De WK Superbike-week had niet beter kunnen starten voor de Stichting Vrienden TT Circuit. Tijdens de massaal bezochte Pitstopdag van Ten Kate in Nieuwleusen meldden ruim 250 (!) nieuwe Vrienden zich aan. De allereerste nieuwe Vriend afgelopen zaterdag was niemand minder dan Ronald ten Kate, terwijl ook de Superbike-coureurs Jonathan Rea en Hiroshi Aoyama reclame maakten voor de Vrienden van het TT Circuit.

Vanaf 2011 kan iedereen gratis Vriend van het TT Circuit zijn. Dat neemt niet weg dat de stichting een vrijwillige bijdrage zeer op prijs stelt. Ze denken daarbij bijvoorbeeld aan hetzelfde bedrag dat eerder door donateurs betaald werd, 25 euro. Maar elke bijdrage is van harte welkom! Alle informatie is te vinden op www.vriendentt.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen