vrijdag 19 april 2024

24e Landelijke Motordagen

Op zaterdag 19 en zondag 20 april (eerste paasdag) 2014 is het weer zo ver: de 24e Landelijke Motordagen en het Open Paddock Event. Kortom, twee mooie dagen voor het hele gezin naast én op het TT Circuit Assen. Het circuitrijden, waar het natuurlijk allemaal om draait, wordt begeleid door deskundige instructeurs van het CRT en bestaat uit sessies die ongeveer twintig minuten duren. Maar let op! De Landelijke Motordagen zijn vooral voor beginnende circuitrijders, daarom worden alleen gekentekende motoren toegelaten.

De minder fanatieke stuurders, die geen behoefte hebben aan hun rondetijd, maar wel eens lekker over het TT Circuit Assen willen rijden, kunnen deelnemen aan de toersessies. Onder begeleiding van een instructeur wordt geleerd hoe de ideale lijnen gereden moeten worden. Tijdens deze sessies mag er niet worden ingehaald.

Om zeker te zijn van een startplaats in één of meer sessies, is het verstandig om het inschrijfformulier tijdig op te sturen naar het TT Circuit Assen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen