vrijdag 19 april 2024

20e Classic Races Veenendaal op 15 en 16 augustus 2014

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Stichting Klassieke Motorsport Veenendaal (S.K.M.V.) organiseert dit jaar voor de 20e keer regelmatigheidswedstrijden voor klassieke wegracemotoren van voor 1973. Ook deze jubileumeditie van dit succesvolle evenement wordt gehouden op en rond het groene bedrijventerrein “De Faktorij” langs de A12 (afrit 23, straat voor navigatie: Gildetrom). 

Dankzij de gunstige ligging midden in Nederland en de professionele organisatie bezoeken vele liefhebbers van de motorsport jaarlijks onze races. Alle faciliteiten zijn aanwezig, inclusief catering en een terras met vrij uitzicht over het rechte stuk en start/finish. Ook het gehele rennerskwartier is vrij toegankelijk zodat de machines in alle rust te bezichtigen zijn. 

Op vrijdagavond 15 augustus hebben wij zoals altijd om 19.00 uur onze unieke Endurance race inclusief Le Mans start en om het kwartier een rijderswissel. Op het circuit van ca. 1600 meter lengte worden op zaterdag 16 augustus van 10 tot 17.30 uur races verreden in de volgende klassen: 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, zijspannen, 500cc en oldtimers. De gehele dag zal de speaker uw op de hoogte houden van de stand van zaken en uw veel informatie geven over de racende motoren en de rijders. Daarnaast is er een uitgebreid programmaboekje beschikbaar welke op beide dagen bij de entreeprijs is inbegrepen. 

De unieke nostalgische racesfeer in Veenendaal zal hopelijk weer voor veel motorliefhebbers en gezinnen een mooi dagje uit betekenen: voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis. Dus graag tot 15 en 16 augustus 2014 in Veenendaal, komt allen !  

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen